Mike Novogratz sier at han kjøpte 30 000 Bitcoin og 500 000 Ethereum i første kryptokjøp

Mike Novogratz, grunnlegger og administrerende direktør i Galaxy Digital, avslører at hans første dabble i kryptomarkedet var et kjøp av 30 000 Bitcoin (BTC) og en halv million Ethereum (ETH), begge veldig tidlig i spillet.

I et intervju med Alex Saunders fra Nugget News ga den tidligere hedgefondforvalteren og den frittalende kryptotyren innsiden av hvordan han først kom i gang i kryptomarkedet.

“En venn av meg spurte meg om Bitcoin … Jeg undersøkte 15 minutter og var som” Huh, kul teknologi, libertanere liker det. Dette var i 2012 … Kineserne kjøpte den. Jeg var som ‚Det kommer til å gå høyere.‘

Mine første kjøp av Bitcoin var på rundt $ 95. De var veldig spekulative. Jeg kjøpte den fordi jeg trodde den skulle gå opp. Og da jeg begynte å se på det og grave inn, tenkte jeg: ‚Dette kan være kult.‘ Så jeg kalte på en venn av meg ved navn Dan Morehead fra Pantera … Jeg sa ‚Morehead, ta en titt på dette, jeg har ikke nok tid, ”og etter to uker ringte han meg tilbake og sa ‚Dude dette kommer til å forandre verden …‘

Så vi bestemte oss for … at vi skulle kjøpe en haug med Bitcoin. Og til æren for Dan kjøpte han mye. Vi var mye rikere enn Dan den gangen. Han kjøpte mye Bitcoin, omtrent 30 000 Bitcoin for seg selv. Så vi var som ‚Vi tar $ 30,001,‘ fordi vi ikke kunne la ham få mer enn vi hadde. “

Novogratz fortsetter med å snakke om når han planla å selge sin stack med BTC, og hvordan partneren hans hindret ham i å gjøre det.

“Jeg ønsket faktisk å selge den til 1000. Det hadde vært planen min – å selge den og kjøpe en jet … Partneren min [Pete] Briger lot ikke meg. Han var så bestemt … Han er som ‚Jeg gjør deg en tjeneste. Dette kommer til å gå så mye høyere. Vi vil ikke selge den noen gang. ‚“

Når Novogratz dykket mer inn i kryptoscenen, var han ikke fornøyd med bare sin BTC-investering. Han gikk også hardt inn for Ethereum.
“Min første Ether kjøpte jeg faktisk fra Vitalik [Buterin] … Jeg møtte ham en gang på en middag, og han husket meg, men kjente meg ikke, men de syntes det var bra for samfunnet å ha en Wall Street-fyr som kjøpte, så Jeg kjøpte en halv million eter til $ 99 cent.

Han endret prisen på meg i siste øyeblikk fra $ 0,98 til $ 0,99, fordi jeg ventet for lenge og prisen gikk opp. Og så ble jeg virkelig mer en kryptomaniac. ”